Over Anja LM

Na het afronden van mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid in Tilburg (2005), heb ik gedurende 12 jaar diverse functies in het vak van HR vervuld.

Ik ben met name werkzaam geweest voor overheidsinstanties. In 2016 was ik weer toe aan een nieuwe stap. Ik wilde graag binnen mijn werkgebied van HR mezelf gaan specialiseren. Dit is het onderwerp verzuim geworden. Ik ben op dit moment bezig met de Post HBO opleiding tot Register case- en caremanager RccM, deze opleiding wordt in november 2017 afgesloten. Vanaf dat moment wordt ik geregistreerd bij de RNVC (registerberoepsvereniging voor Case- en Caremanager).

Het oprichten van mijn bedrijf Anja van Dommelen HR Advies en Case- en caremanager was een logische vervolgstap in mijn professionele ontwikkeling. Tevens vind ik het passen in de veranderende wereld van werk.

Tijdens selectiegesprekken stel ik regelmatig de vraag “hoe word je omschreven door je collega’s?” zelf kreeg ik de volgende feedback:

Een enthousiaste persoonlijkheid met groot verantwoordelijkheids- en loyaliteitsgevoel met een zakelijke insteek. Legt gemakkelijk contact en gebruikt haar intuïtie bij de uitoefening van het HR vak en het vak als Rccm’er. Is praktisch ingesteld en heeft goed zicht op klant- en bedrijfsprioriteiten. Kan goed luisteren en biedt oprechte ondersteuning bij (verzuim)begeleiding van medewerkers. Wordt gewaardeerd om haar humor, empatisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden.

Naast mijn werk ben ik samen met Erik en zijn wij als samengesteld gezin trotse ouders van in totaal vier kinderen. Zodra de zon gaat schijnen wil ik zoveel mogelijk buiten zijn. Ik fiets graag en verder geniet ik zoveel mogelijk van de kleine dingen van het leven.

Dank voor het lezen!

Vul het onderstaande formulier in - Ik zal dan z.s.m. contact met u opnemen